deski ei

03.01.2017 kello 14.26

Facefitness on Ranskassa arkipäivää


Jos vartaloa ei treenaa säännöllisesti se rupsahtaa, sama pätee kasvoihin. Miksi tämä on unohdettu Suomessa? Ranskassa facefitness on luonnollinen asia ja kuuluu arkeen.

Ranskalaisten estetiikantaju ja itsestä huolehtimisen taito on käsite. Ranskattaria pidetään huolitellun huolettoman oloisina. Miten temppu tehdään ja mistä on kyse?

"Kauneus lähtee sisältäpäin" -sanonta ei ole klisee, vaan aivan totisinta totta. Peitevoiteilla tai tehoseerumeilla ei saada veltostunutta ihoa hehkumaan kuin hetkeksi, jos sitäkään. Kauniin, terveen ja kiinteän ihon salaisuus on hyvä "kunto".

Solustimulaatio ja facefitness

LPG-hoidot ovat Ranskassa itsestään huolehtivien ihmisten arkipäivää niin kasvo- kuin vartalohoidoissakin.
- Kasvoissa hoito perustuu hoitopään fläpsien värähtelyyn, joka saa aikaa fibroplastien aktiivisuuden ja näin aktivoi gollageenin ja elastiinintuotantoa sekä hyaluronihapposynteesiä, selvittää SKY-kosmetologi Satu Heikkanen Beauty Salon & Shop Satu:sta.

Hoidon seurauksena juonteet madaltuvat, veltostunut ihon saa kimmoisuutta ja kaksoisleuka pienenee.
- Menetelmä tepsii myös tummiin silmänaluksiin, turvotukseen ja ihon väriin. Tämä on kasvojen facefitnessiä sanan varsinaisessa muodossa, sanoo Heikkanen.

Hoidot vaikuttavat sisältä ulospäin. Kun ihon hyaluronihappo lisääntyy, iho kosteutuu. Myönteisten vaikutusten lisäksi hoidot ovat kivuttomia, rentouttavia ja täysin luonnollisia.

Myös vartalolle

Hoitomenetelmällä perustuu solustimulaatioon. Alipaineen avulla kudos saadaan motorisoitujen rullien väliin. Ne muokkaavat kudosta eri suuntiin kolmiulotteisesti, jolloin rasvasolujen toiminta aktivoituu luonnollisesti.

Tiesitkö, että LPG-Endermologie hoitoa voidaan käyttää vartalon muokkaukseen?
- Sillä hoidetaan vartalon selluliittiä, veltostunutta ihoa ja paikallisia rasvakertymiä, joihin ei liikunta eikä ruokavalio auta. Hoidon vaikutuksesta rasvasolujen aineenvaihdunta vilkastuu ja ympärysmitta pienenee. Myös sidoskudos vahvistuu ja selluliitti tasoittuu, tietää kosmetologi, selvittää SKY-kosmetologi Satu Heikkanen Beauty Salon & Shop Satu:sta.

Hän muistuttaa, että ikääntyessä ihon kollageeni ja elastaanituotanto vähenevät, seurauksena on ihon veltostuminen. LPG hoito lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho kiinteytyy. Solustimulaation ansiosta ihon rakenne korjaantuu sisältäpäin.

LPG on patentoitu hoitomuoto, jonka tuloksia on osoitettu tieteellisin tutkimuksin jo yli 30 vuoden ajan.

Infolaatikko

Kollageeni ja elastaanituotanto lisääntyy jopa 240 %
Hyaluronihappo lisääntyy lisääntyy jopa 80 %

Tähän päivään mennessä LPG Systems® yhtiön International Scientific Committee of Research (CO.S.I.RE.) on tehnyt yli 140 tieteellistä tutkimusta LPG:n hoitojen vaikutuksista.

LPG on ranskalainen innovaatio. Sen kehitti noin 30 vuotta sitten palovammoista kärsivä ranskalaisinsinööri Lous Paul Guitay, joka ei ollut tyytyväinen saamaansa hoitoon. Hän alkoi tutkia asiaa ja huomasi, että alipaine yhdistettynä rullien mekaaniseen liikkeeseen on varsin tehokas keino arpikudosten ja ihon kokonaisvaltaiseen paranemisessa. LPG tulee Lous Paul Guitay:n nimen alkukirjaimista.

Lisätietoja

Video: https://www.youtube.com/watch?v=OdPGnqAuFiE

Helena Alanen
Marketing Manager
Alaset Import Ay
helena.alanen@alasetimport.fi
+358 50 304 1333
www.alasetimport.fi

ja

LPG-kouluttaja, fysioterapeutti Johanna Alanen
050 338 3518

ja

SKY-kosmetologi Satu Heikkanen
Beauty Salon & Shop Satu
050 463 2340
info@bsssatu.fi


Materiaali on julkaisijan tuottamaa.