deski ei

13.01.2017 kello 12.55

Attendo Hammaslääkäri Mikkelin Urheilupuistossa täyttää 40 vuotta – vakioasiakkaat pysyneet ensimmäisestä päivästä lähtien


79-vuotias Saimi Sihvonen on ollut juhlavuotta viettävän hammaslääkäriaseman asiakas 40 vuotta, heti siitä päivästä lähtien, kun klinikka avasi ovensa 17.1.1977 kaupungin keskustassa. Mikkelissä oli tuolloin pulaa hammaslääkäreistä, ja neljä vastavalmistunutta hammaslääkäriä Pentti Kuukkanen, Heikki Haaslahti, Asko Kuusilehto ja Hannu Laamanen päättivät perustaa oman klinikan. Jo ensimmäisenä päivänä lankapuhelimeen tuli 180 puhelua hammashoitoa tarvitsevilta mikkeliläisiltä.

"Hammaslääkäripula toi Saimi Sihvosenkin heti uuden klinikan asiakkaaksi, ja kun palvelut ja lääkärit ovat olleet mieleisiä, niin hän on käynyt meillä vakiasiakkaana. Vakituisia asiakkaita meillä onkin aika paljon, ihmiset tykkäävät käydä samoilla tutuilla ammattilaisilla", vastaava suuhygienisti Marika Lehtelä kertoo.

Saimi Sihvonenkin pitää tärkeänä, että hampaat ja purenta pysyvät mahdollisimman hyvänä läpi elämän. Suun terveys vaikuttaa elämänlaatuun ja kokonaisterveyteen kaikkina ikäkausina. Ientulehdukset ja muut tulehdukset tulisi pitää suusta loitolla.

Hammaslääkäriasema on koko toimintahistoriansa aikana sijainnut samassa osoitteessa, myös henkilökunta on ollut hyvin pysyvää ja tehnyt pitkiä työsuhteita. Tammikuussa 2014 Mikkelin Hammaslääkäriasema liittyi osaksi Attendoa. Marika Lehtelän mielestä menestyvän toiminnan salaisuus on siinä, että muutoshalua ja pysyvyyttä on sopivassa suhteessa.

"Meillä oli ensimmäisenä Mikkelissä henkilökunnassa erikoishammashoitaja, nykyinen nimike on suuhygienisti. Myös Cerec-tekniikkaa eli posliinipaikkojen tekemistä vastaanotolla ryhdyttiin tekemään meillä ensimmäisinä koko kaupungissa", kertoo Lehtelä.

Viikolla 3 hammaslääkäriasemalla vietetään juhlaviikkoa

Attendo Hammaslääkäri Urheilupuistossa vietetään 40-vuotisjuhlaviikkoa viikolla 3, 16.–20.1.2017. Syntymäpäivätarjousten lisäksi koko viikon ajan on kahvitarjoilu leivonnaisten kera.

Lisätietoja:
Marika Lehtelä, vastaava suuhygienisti
p. 044 494 38 69
marika.lehtela@attendo.fiMateriaali on julkaisijan tuottamaa.