deski ei

24.01.2017 kello 09.44

Mikä ihmeen Täysii-seminaari ja intohimo?


12 suomalaista asiantuntijaa saapuvat Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- ja kulttuurikeskukseen Tampereelle puhumaan Täysii-seminaariin intohimosta.

Andy Hopilla oli suuruudenhullu unelma ja on edelleen. Hän unelmoi, että Tampereen Ratinan stadion täyttyisi hyvinvoinnista kiinnostuneista ihmisistä. Stadionille mahtuu 32 000 ihmistä. Mutta, ensin on tarkoitus täyttää Tampere-talon Iso sali.

Hopin unelma on joka vuosi piirun verran lähempänä. 2011 hotellin luentosalissa järjestetyssä yleisötilaisuudessa oli vain kourallinen ihmisiä. Vuonna 2012 järjestetyssä seminaarissa jo pari sataa ja sitten viisisataa. Vuosittaisen seminaarin kävijämäärä on lähes tuplaantunut vuosittain. Tämän vuoden seminaari järjestetään Tampere-talossa 25.11.

Kuka Andy ja mikä Täysii?

Andy Hopi on Täysii-seminaarin ja Tekijäakatemian perustaja. Hänen oma muutoksensa käynnistyi vuonna 2006, jolloin Hopin hullunrohkea unelma omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta sai alkunsa.

Yrittäjäksi ryhtyminen opiskelijalle oli vähintäänkin hyppy tuntemattomaan, koska ystäväpiiristä ei kukaan toiminut yrittäjänä. Se ei haitannut Hopia.

Valmentaja yli kymmenen vuotta toiminut mies ymmärsi, että systemaattisella etenemisellä, asioista selvää ottamalla ja ihmisten tarinoita kuuntelemalla saa paljon vauhtia omien unelmien toteutuksessa. Mies oli vuosien varrella huomannut, kuinka paljon ihminen voi itse vaikuttaa omaan elämäänsä. Hän halusi, että ymmärrys tästä välittyisi myös muille. Yksi keino siihen oli seminaarin järjestäminen. Niinpä hän alkoi kutsua ihmisiä puhumaan hyvinvoinnista perustamaansa Täysii-seminaariin.

Mistä Täysii-nimi tulee?

Elastisen saman nimisestä biisistä, jota Hopi on kuunnellut ahkerasti, kun hän on toteuttanut omia visioitaan.

Kertomuksia elämästä

Täysii-seminaarissa on nähty vuosien varrella tunnettuja puhujia kuten: vararikon tehnyt entinen Nokian lakiasianosaston johtaja Annu Palmu, kilpa-ajaja Robert Lappalainen, turkulainen televisiopersoona Jethro Rostedt, median moniottelija Maaretta Tukiainen ja kymmeniä muita.

Vuosittain Täysii-seminaarin teema vaihtuu. Tänä vuonna aiheena on intohimo. Edellisenä vuonna oli muutos ja sitä edellisenä unelmat.

Vuodesta toiseen Täysii-seminaari on onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita. Monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta että liikutuksesta. Erilaiset puhujat tarjoavat kuulijoilleen elämänmakuisia tarinoita, monasti hyvinkin rosoisia. Yleensä onnellisen elämän eväät ovat löytyneet opin ja erehdyksen kautta, harvemmin tuskatta ja vaivatta.
 
Intohimoinen suhde elämään

2017 seminaarissa Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström kertoo oman tarinanansa, kuinka suorittavasta ihmisestä sukeutui oman elämänsä intohimoinen seikkailija. Seminaaripuheenvuorossaan Sanna pohtii, kuinka löytää elämästä kipinän, intohimon, joka saa innostumaan elämästä joka päivä yhä uudelleen ja uudelleen.

Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä sivustoa on tykännyt 136 000 kertaa. Instagramissa on 40 000 fiilistelijää ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 lukijaa viikossa.
 
Näin tunnistat omat intohimosi

Itsetuntemusvalmentaja Sonja Kaunismäki luotsaa kuulijansa tulevassa Täysii-seminaarissa löytämään omat sisäiset intohimot.
- Koska intohimot nousevat sisältämme, ne voivat olla jotain täysin muuta, kuin mitä mielesi sinulle kertoo. Kaikki kokemuksesi, ihmissuhteesi ja oppimasi asiat ovat johdattaneet sinua hetkeen, jolloin on oikea aika antaa huomio sisältäsi nouseviin intohimoihin, opastaa Sonja.

Hän lisää, että intohimojen löytyminen ja niiden toteuttaminen tuo lisää elämänvoimaa ja energiaa jokapäiväiseen elämään.

Täysii on koko kansan hyvinvointitapahtuma. Se antaa uusia näkökulmia, työkaluja ja ajatuksia intohimoisemman elämän saavuttamiseksi.

Lisätietoja:
Andy Hopi

Andy@AndyHopi.com
050 - 347 9461
http://taysii.fi
http://AndyHopi.com
http://tekijaakatemia.fi

Materiaali on julkaisijan tuottamaa.