deski ei

27.01.2017 kello 15.02

Useita laatupalkintoja Haikon Kartanolle


Hotelli Haikon Kartano & Spa sai viikon kuluessa useita tunnustuspalkintoja korkeatasoisesta palvelusta, laadukkaista tiloistaan ja uusista tuotteistaan. Ensin 2600 suomalaista kokousmatkailun ammattilaista kattava verkosto valitsi Haikon voittajaksi kategorioissa Paras palvelu sekä Vuoden löytö 2016, ja sitten kansainvälinen matkailuportaali TripAdvisor myönsi hotellille Travellers’ Choice -palkinnon ja Kartanon ravintolalle 4,5/5 arvosanalla Erinomainen kohde -kunniamaininnan.

”Hyvältä tuntuu”, toteaa hotelli Haikon Kartanoa pyörittävän Vuoristo-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Mähönen: ”selvästikin viime vuosina tehty kehitystyö näkyy nyt tyytyväisinä asiakkaina. Vuoristo-yhtiöt on investoinut viimeisen viiden vuoden aikana yli 5 miljoonaa euroa historiallisen kartanon, elämyskylpylän ja huoneiden remontteihin. Nykypäivän valistuneille työ- ja vapaa-ajanmatkailijoille eivät kuitenkaan pelkät hienot puitteet riitä, vaan saatu tunnustus on nimenomaan korkeatasoisesta, henkilökohtaisesta palvelusta. Suuri kiitos meneekin kokeneelle henkilökunnallemme, jonka palvelualttius ja pelisilmä toimivat hyvin!”

Suomalainen ToimistoSissit on yritystapahtumia järjestävien sihteerien ja assistenttien kollegaverkosto, jonka piirissä jaetaan kokemuksia ja suosituksia hyvistä yhteistyökumppaneista. Verkostossa on yli 2600 jäsentä. SissiSuosikit on ToimistoSissien jäsenistön keskuudessa vuosittain toteutettava äänestys, jolla mitataan ketkä ToimistoSissi‐partneriksi hyväksytyistä tarjoavat parasta palvelua ja keiden kokoustilat tai ohjelmatarjonta ovat tehneet vaikutuksen. Hotelli Haikon Kartano voitti sarjat Paras palvelu sekä Vuoden löytö 2016, tuli kolmanneksi sarjassa Paras kokoustila ja neljänneksi sarjassa Kiinnostavin tapahtumatila. Toisen sijan Haikko vei sarjoissa Paras markkinointiviestintä sekä Parhaat kampanjat ja tarjoukset.

Ilouutiset eivät loppuneet Haikossa tähän. Hotel Haikko Manor & Spa on vuoden 2017 Travellers’ Choice –voittaja. Kansainvälinen matkailuportaali TripAdvisor julkaisee palkinnon vuosittain, ja Haikko sijoittui luokkaan Suomen 25 suosituinta hotellia. Travellers’ Choice -palkinto on korkein TripAdvisorin myöntämä kunnianosoitus – tämä tarkoittaa että matkailuyritys on poikkeuksellisen hyvä ja kuuluu miljoonien matkailijoiden arvostelujen ja mielipiteiden perusteella parhaan prosentin joukkoon.

Samassa yhteydessä Haikon ravintola palkittiin Erinomainen kohde (4.5/5) -palkinnolla. Tässä yksi esimerkki asiakkaiden arvioista: ”Kaikin puolin upea paikka. Hienoakin hienompi miljöö, ystävällinen palvelu sekä maistuvat ruuat ja juomat. Täydellinen paikka hemmotella makuaisteja ja nauttia elämästä.”

Hotelli Haikon Kartano on suomalainen perheyhtiö ja Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1966. Hotellin 50. juhlavuoteen on sisältynyt mm. remontoidun elämyskylpylän sekä Anti-age –klinikan avaaminen keväällä 2016. Hotelli on Vuoristo-yhtiöt Oy:n 100% omistama kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, 50 km Helsingistä.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Juha Mähönen, juha.mahonen@haikko.fi p. 040 8211 822
Materiaali on julkaisijan tuottamaa.