deski ei

21.02.2017 kello 10.54

Maailmankuulu enkelikirjailija Lorna Byrne Suomeen marraskuussa


Enkelikirjailijana- ja luennoitsijana kunnostautunut irlantilainen Lorna Byrne tulee Suomeen marraskuussa. Byrne tekee kiertueen Suomessa useammalle paikkakunnalle.

Maailmanlaajuisesti mainetta niittänyt Lorna Byrne tulee viidettä kertaa Suomeen. Hän on tullut tunnetuksesi siitä, että on nähnyt lapsesta saakka enkeleitä sekä kommunikoinnistaan näiden kanssa.

Enkeleiden, toivon ja rakkauden sanomaa levittävä irlantilainen Lorna Byrne lähettää videon välityksellä lämpimät terveiset suomalaisille. Hän sanoo odottavansa kovasti, että saa tavata suomalaisia ja keskustella enkeleistä, rakkaudesta ja vastata kysymyksiin.

Enkelit ja Lappi kiinnostavat

Enkelit kiinnostavat suomalasia, sillä edellisen Suomen-vierailun Finlandia-talon liput Helsingissä 2015 myytiin loppuun hetkessä.
- Nyt haluamme tarjota useammille mahdollisuuden tulla kuuntelemaa Lornaa. Siksi hän tekee eri paikkakunnille ulottuvan kiertueen. Tarkka ohjelma ei ole vielä vahvistunut, mutta tiedotamme siitä nettisivuillamme: www.freeflowfactory.com, sanoo tuottaja Catarina Degerman FreeFlowFactorista.

Degerman vihjaisee, että Lorna Byrne ottaa mukaansa perheensä ja aikoo viedä heidät Suomen Lappiin, josta hän on erityisen kiinnostunut. Byrne ei ole koskaan vieraillut Lapissa.

Infolaatikko

Lorna Byrne (s. 1953 Dublin) on irlantilainen kirjailija. Hänet tunnetaan parhaiten kirjastaan Enkeleitä hiuksissani 2009.
Muut suomennetut teokset:
¥ Portaat taivaaseen 2011
¥ Toivon viesti enkeleiltä 2012
¥ Toivon viesti enkeleiltä. Joulun erikoispainos 2013
¥ Taivaallinen rakkaus 2014

Kansainväliset bestsellerit Enkeleitä hiuksissani, Portaat taivaaseen, Toivon viesti enkeleiltä ja Taivaallinen rakkaus ovat olleet myyntimenestyksiä myös Suomessa. Hänen teoksiaan on myyty Suomessa yli 100.000 kappaletta.

Lisätietoja:
www.lornabyrne.com

Catarina Degerman
catarina@freeflowfactory.com
+358 (0)50 5255 662

https://www.facebook.com/freeflowfactory/Materiaali on julkaisijan tuottamaa.