deski ei

24.04.2017 kello 10.07

Kauneudenhoidon kevään trendit: väkälangat ja plasmahoidot


- Väkälangat ja plasmahoidot ovat kevään hittejä kauneudenhoidossa. Ne ovat niin sanottuja kevyttoimenpiteitä, tietää erikoissairaanhoitaja, toimitusjohtaja Tiina Loikas Karhupuiston Plastiikkakirurgiasta.

Kevättä kohden ei haluta auringonvalolle arkoja arpia, saati pitkää toipumisaikaa, jotka ovat seurausta plastiikkakirurgisesta toimenpiteestä. Halutaan nopeita ja näyttäviä tuloksia ilman sivuvaikutuksia.

Vaihtoehtoja kauneusleikkauksille ovat muun muassa täyteaineet, väkälangat ja plasmahoidot, jotka ovat tämän hetken hotein uutuus kehon kohentamisessa. Eikä syyttä. Lankakohotukset ovat niin sanottuja ruokatuntitoimenpiteitä.

Väkälangat tepsivät

Väkälangat tulevat syvemmälle kuin tavalliset mesolongat Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mesolangat sopivat pienempiin kohotuksiin ja väkälangat suurempiin. Väkälangat soveltuvat erityisesti 50+ ikäisille. Ne jaksavat kantaa laajoja alueita, kuten vaikkapa takapuolta.

- Lankakohotusten vaikutukset näkyvät välittömästi. Sulaessaan langat muodostavat kollageeniverkoston ihon alle, jolloin ne tukevat veltostunutta ihoa. Kiinteytyminen tapahtuu myös asteittain ja paras vaikutus on nähtävissä muutaman kuukauden päästä, kertoo Loikas Karhupuiston Plastiikkakirurgiasta.
Hän lisää, että suurempi muutos tapahtuu hitaasti, jolloin ihmiset eivät välttämättä edes huomaa sitä, kuin virkistyneenä olemuksensa.

Niin mesolangoilla kuin väkälangoillakin on turvallista ja edullista lisätä nuorekkuutta. Niitä käytetään kasvojen alueella: alakasvoihin, keskikasvoihin, silmäkulmiin ja otsaan. Myös kaulaan. Allit, monelle varsinaiset murheenkryynit, kiinteytyvät lankojen ansiosta. Samoin valahtaneet rinnat saadaan pienellä vaivalla "paikoilleen" ja pakarat pystyyn sekä veltostuneet sisäreidet ruotuun.

Plasmahoidot

Plasma-, vampyyri- tai PRP-hoito on ihon omasta verestä tehty luomuhoito.
Verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon, jolloin se käynnistää uusiutumisprosessin.

Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka osallistuvat kudoksen voimakkaaseen uudistumiseen ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä omia kantasoluja. Kantasolujen etu on, että ne pystyvät erikoistumaan alueen soluiksi ja edesauttavat kudoksen sekä solujen uusiutumisessa.

- Plasmalla voidaan hankkiutua eroon tummista silmänalusista, sillä plasma parantaa ihon laatua ja väriä. Se stimuloi verenkiertoa ja kollageenin syntyä. Plasmaa voidaan käyttää esimerkiksi arpikorjauksissa tai kroonisten haavojen hoidossa, selvittää Loikas.
Hän muistuttaa, että hylkimisriski ja allergiat ovat erittäin epätodennäköisiä.

Varoituksen sana

- Viimeisen vuoden aikana meille on tullut lisää asiakkaita, joille on tehty epäonnistuneita kauneusoperaatioita muualla. Ihmiset eivät uskalla mennä korjaustoimenpiteeseen samaan paikkaan, missä ovat saaneet huonon hoidon. Hakeudutaan muualle, tietää Loikas.

- Teemme yhä enenevässä määrin korjaavia ja poistavia toimenpiteitä.
Tuntuu, että tällä alalla on kuin villin lännen meininki. Vastuu ja lainsäädäntö laahaavat pahasti jäljessä.

- Ottakaa selvää hyvät ihmiset, että kuka, missä, millä hinnalla ja mitä tekevät.
Halvalla ei saa hyvää - sanonta pitää edelleen paikkansa. Esimerkiksi Botoxia ei saa alle sadalla eurolla. Silloin se on jotain muuta, napauttaa Loikas Karhupuiston Plastiikkakirurgiasta.

Julkaisija:
Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy

Lisätietoja:
Karhupuiston Plastiikkakirurgia Oy
Fleminginkatu 4-6, 00530 Helsinki
040 717 6567
info@karhupuisto.fi

www.karhupuisto.fi
facebook.com/karhupuistoMateriaali on julkaisijan tuottamaa.