STK Rahoitus Oy

Uusi lainavertailupalvelu Lainanvälittäjä.fi auttaa edullisimman lainan löytymisessä

Suomessa toimii kotimaisten pankkien lisäksi kymmeniä muita eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat kuluttajille erilaisia lainatuotteita. Tällä hetkellä tarjolla on kulutusluottoa, joustoluottoa, pikalainaa sekä muita vakuudettomia lainoja, jonka vuoksi omaan tarpeeseen räätälöityä lainaa voi olla hankala löytää edullisesti ja hyvillä ehdoilla.

Edullisen lainan löytymiseen on kuitenkin olemassa helppo ja nopea ratkaisu

Lainanvälittäjä on kuluttajille suunnattu ilmainen lainojen kilpailutukseen ja vertailuun erikoistunut rahoituspalvelu, joka auttaa suomalaisia löytämään markkinoiden halvimmat lainatuotteet. Yhdellä lainahakemuksella tavoittaa kotimaisten pankkien lisäksi myös ulkomaiset luotettavat lainantarjoajat, jonka vuoksi lainan saa aina kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelu on ilmainen, helppokäyttöinen ja nopea, joten jos tarvitset esimerkiksi ainoastaan muutaman sadan euron pikalainaa, niin hae lainaa nopeasti Lainanvälittäjä.fi -sivuston kautta ja saat sen tilillesi vielä saman päivän aikana.

Lainanvälittäjä auttaa myös aiempien lainojen maksussa

Lainanvälittäjä.fi -palvelun helppo lainojen yhdistäminen auttaa niitä, joilla on jo ennestään useampia luottokortti- sekä kulutusluotto velkoja. Useampien lainojen yhdistäminen yhden lainan alaisuuteen on usein järkiratkaisu, jolla voi säästää lainanlyhennyksissä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Jos sinulla on ennestään jo lainaa, joiden korot tekevät suuren loven lompakkoon kuukausilyhennysten muodossa, niin hae ilmainen lainatarjous Lainanvälittäjä.fi -palvelussa ja katso paljonko voit säästää lainojen korkomenoissa.

Tietoa Lainanvälittäjästä

Lainanvälittäjä.fi on STK Rahoitus Oy:n omistama ja ylläpitämä verkkosivusto. Suomen lisäksi yritys toimii myös Norjassa (Lånemegleren.no) sekä Ruotsissa (Lånemäklaren.se). Tällä hetkellä palvelun kautta voi kilpailuttaa kulutusluotot, pikavipit, autorahoitukset, pikalainat sekä muut vakuudettomat lainat aina 50 000 euroon asti.

Palvelun käyttö on asiakkaalle ilmaista, sillä Lainanvälittäjä saa provision suoraan pankilta, jokaisesta lainaan johtaneesta lainahakemuksesta. Lainahakemuksen jättämisestä ja lainatarjousten saamisesta ei siis koskaan veloiteta asiakkaalta yhtään mitään, vaan nämä kulut maksetaan luottoyhtiön tai pankin puolesta.


LATAA TIEDOSTOJA

STK Rahoitus OyJULKAISIJAN UUSIMMAT

17:45 13.09.2017 Uusi lainavertailupalvelu Lainanvälittäjä.fi auttaa edullisimman lainan löytymisessä