DESKI.FI – IDEAPANKKI

Deski.fi on toimittajien idea- ja materiaalipankki. Ajankohtainen ja monipuolinen sisältö auttaa juttujen teossa aina ideoinnista taustatietojen ja haastateltavien etsimiseen. Kaikki Deski.fi-materiaali on toimittajien käytössä vapaasti ja veloituksetta. Materiaali on julkaisijen tuottamaa, Deski.fi ei vastaa tiedon sisällöstä.

Lisätietoa Deski.fi:stä:
Asiakaspalvelu
040 727 02 08
deski@deski.fi

TEKSTIEN KÄYTTÖ

Tiedotteet ja artikkelit Deski.fi:ssä ovat toimittajien käytössä vapaasti ja veloituksetta.

Tiedotteiden ja artikkelien käyttö
Tekstejä voi muokata vapaasti, eikä lähdettä eli Deski.fi:tä tarvitse mainita jutun julkaisun yhteydessä. Tiedotteiden ja artikkelien sisällöstä vastaa tekstin julkaiseva organisaatio.

KUVIEN KÄYTTÖ

Osaan tiedotteista ja artikkeleista on saatavilla kuvitusta.  Kuvat ovat tekstin julkaisseen organisaation toimittamia, ja käytettävissä kyseisen aiheen kuvituksena. Mikäli kuvan yhteydessä on kuvaajan nimi, on se mainittava kuvan julkaisun yhteydessä. Kuvien manipuloiminen tai muokkaaminen ei ole tekijänoikeuslain mukaisesti sallittua.

VIDEO- JA ÄÄNIMATERIAALIEN KÄYTTÖ

Deski.fi:ssä on valmista radio- ja videomateriaalia toimitusten käyttöön. Jutut ovat käytettävissä veloituksetta.

Radiojutut

Radiojuttuja voi käyttää vapaasti ohjelma-aineistona tai julkaista internetissä. Radiojutuista on usein käytettävissä lyhyt ja pitkä versio. Radiojutut on helposti tallennettavissa wav- tai mp3-muodossa.

Videot

Videoita saa julkaista vapaasti internetsivuilla ja televisioissa. Videon julkaisu internetissä on helppoa embed-koodin avulla:
1. Kopioi videon yhteydessä oleva embed-koodi.
2. Liitä koodi haluttuun kohtaan omilla sivuilla.
Video pyörii suoraan Deskin videopalvelimelta. Videoita voi hyödyntää myös tekstijuttujen yhteydessä, kuten kuvaa. Videot on mahdollista ladata myös tiedostona, jolloin videot voidaan pyörittää omalta palvelimelta.

MATERIAALIN TILAUS

Deski.fi:n materiaalia voi tilata suoraan omaan tai toimituksen sähköpostiin. Valittavana on reaaliaikainen lähetys tai kaksi kertaa päivässä lähetettävä kooste. Myös radiojutuista ja videoista voi tilata ilmoituksen sähköpostiin. Materiaalin tilaaminen on maksutonta. Tilauksen voi katkaista milloin tahansa. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin tai luovuteta kolmannelle osapuolelle.

AINEISTON LÄHETYSOHJEET TIEDOTTAJILLE

Tiedotuspalvelu

Deski.fi-tiedotuspalvelu on toimittajien ammattisivusto. Toimittajat hakevat palvelusta tiedotteita, juttuvinkkejä, artikkeleja, haastateltavia ja taustatietoja. Materiaali Deski.fi-tiedotuspalvelussa on asiakkaidemme tuottamaa.

Tiedottajat voivat varmistaa tiedotteilleen laajan näkyvyyden lähettämällä ne tiedotepalvelumme kautta maailmalle. Tiedotepalvelu on tiedottajille maksullinen.

Lisätietoja Tiedotuspalvelusta

040 727 02 08
deski@deski.fi

Tiedotteen lähetys Tiedotepalveluun

Asiakkaamme saavat omat tunnukset palveluun ja he voivat julkaista tiedotteet 24/7. Asiakaspalvelumme julkaisee haluttaessa tiedotteet myös asiakkaidemme puolesta.

Lähetä silloin tiedote Word-liitteenä tai sähköpostin tekstikentässä muotoilemattomana deski@deski.fi.

Sähköpostiviestiin voit laittaa haluamasi kysymykset tai ohjeet asiakaspalveluumme. Tiedotteet julkaistaan Deskissä arkisin klo 8:30 – 15:00, ellei toisin ole ohjeistettu. Muista ajoista sovittava tapauskohtaisesti.

Kuvat

Tiedotteen mukana voit lähettää myös kuvia. Lähetä kuvat sähköpostin liitteenä. Varmista kuvan painokelpoisuus. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että pakattuna kuvan koon tulisi olla noin 1 Mt. Toimita kuvat jpeg-muodossa. Muista laittaa mukaan kuvateksti!

Muut liitteet

Tiedotteen mukana voi lähettää myös liitteitä (esimerkiksi tutkimusraportti, vuosikertomus) pdf-tiedostona. Tiedotteita emme julkaise pdf-muodossa niiden huonon käytettävyyden vuoksi. Tämä on toimittajien toive.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

040 727 0208
deski@deski.fi
Deskin asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8:30 – 15:00.