Grail Group Oy

Grail Quest Turku 2018 -tapahtuman mediailmoittautuminen on auki

Grail Quest on toista kertaa järjestettävä jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa on mahdollista kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana.

Grail Quest ei ole vain perinteinen LAN-tapahtuma, vaan tehtävää ja nähtävää riittää jokaisena päivänä laidasta laitaan. Ohjelmassa on muun muassa uutuuspelien ja -teknologian esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä elektronisen urheilun SM-kilpailuja. Tapahtuma huipentuu Grail Quest CS:GO Pro -turnaukseen, jossa on Suomen suurin kilpapelaamisen palkintopotti tänä vuonna.

Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Grail Quest Turku järjestetään uudessa Kupittaan Palloiluhallissa useimpien koulujen syyslomaviikon aikana 18.-20.10.2018. Tapahtumapaikka avataan torstaina klo 12 ja suljetaan lauantaina puolenyön aikaan. Konepaikkalipun ostaneet pääsevät tapahtumaan jo torstaina klo 9 alkaen ja heidän tulee poistua tapahtumasta sunnuntaiaamuna klo 12 mennessä.

Lehdistölle Grail Quest tarjoaa monipuolista viihdettä, erilaisen tapahtumaympäristön ja paljon kirjoitettavaa sekä kuvattavaa Suomen toiseksi suosituimman urheilulajin parissa.

Ilmoittaudu mukaan tästä mahdollisimman pian varmistaaksesi pressipassisi!
Grail Group Oy