Galleria Saima

Kutsu: Ennakkoesittely Joonas Laakson taidelasiteokset ja lasiveistokset

Medianedustajana sinulla on mahdollisuus tulla 6.11.2018 klo 14 ennakkoon tutustumaan Joonas Laakson taidelasiteoksiin ja lasiveistoksiin. Taiteilija on paikalla ja kertoo näyttelystä ja teostensa synnystä.

Joonas Laakson näyttely 7.11. – 25.11.2018 Galleria Saimassa.

Galleria Saima
Neitsytpolku 9
00140 Helsinki
Avoinna ke-pe klo 11-17 ja la-su klo 12-16

Lisätietoja: galleristi Lea Karttunen 0405411742

Ilmoitathan tulostasi viimeistään maanantaina 5.11. klo 12 mennessä puh. 0405411742 / Karttunen tai s-postilla galleriasaima.lea@mkv.fi

Marraskuussa 2018 Galleria Saima esittelee taiteilija – lasinpuhaltaja Joonas Laakson taidelasiteoksia ja lasiveistoksia. Tämä on Laakson toinen yksityisnäyttely Saimassa, ensimmäinen oli tasan kolme vuotta sitten marraskuussa 2015.

Joonas Laaksoa on poikkeuksellisen lahjakas ja yksilöllinen lasitaiteilija. Hänellä on vankka ammattitaito ja oivaltava taiteellinen näkemys. Joonaksen tunnustetun oppi-isän, lasinpuhaltajamestari Jaakko Liikasen oppipoikana Laaksolle on muodostunut tinkimätön taito suomalaisena alan parhaimmistoon kuuluvana nuorena lasinpuhaltajana. Joonas Laakso on saanut paljon kiitosta ja tunnustusta töilleen sekä Suomessa, että kansainvälisesti.

Lasitaiteilija Joonas Laakso on yksi Riihimäen legendaarisessa lasitehtaassatoimivan Lasismin perustajajäsenistä. Tänäpäivänä Lasismi on jäänyt taakse ja edessä ovat uudet mielenkiintoiset haasteet.

”Ajattelen ja leikin sillä. Olen ja hengitän sitä. Sulan siitä ja sulatan sitä.“ Laakso kuvailee suhdettaan lasiin.

Näyttely koostuu uniikeista taidelasiteoksista ja lasiveistoksista.


LATAA TIEDOSTOJA

Galleria Saima