Galleria Saima

Kutsu: Mari Waegelein MOMENTS -näyttely

Tule nostamaan malja lämpimälle, täyteläiselle elämälle.
Mari Waegelein MOMENTS -näyttely tekee sen ajalla 18.9. – 6.10.2019.
Näyttely koostuu Marin sielukkaista maalauksista ja valokuvista.

Tervetuloa!

Galleria Saima
Neitsytpolku 9, 00140 Helsinki

Saima on avoinna näyttelyaikoina ke-pe klo 11-17 ja la-su klo 12-16

Lisätietoja:
Lea Karttunen
galleristi
0405411742

Mari Waegelein
MOMENTS
18.9. – 6.10.2019
maalauksia ja valokuvia

MOMENTS -näyttely on tutkielma ohikiitävistä hetkistä ja tunnelmista – muistoista menneessä tai häivähdyksistä tulevassa – jotka näennäisesti
pieninä voivat kuitenkin suuresti vaikuttaa kokemukseen identiteetistä. Teoksissa liikutaan niin viiniviljelmillä, meren aalloilla kuin kirsikkapuiden alla, auringonvalon ja varjojen leikkiessä keskenään.

Teokset ovat alunperin saaneet inspiraationsa taiteilijan omakohtaisista lapsuusmuistoista ja läheisistä, joiden tavat ja seurassa vietetyt hetket heijastuvat hänen identiteettiinsä. Näyttely kannustaa katsojaa löytämään teoksista omat heijastepisteet muistoihinsa ja omaan elämäänsä.

Näyttelyssä vuoropuhelua käyvät abstraktit, jäljeltään orgaaniset maalausteokset sekä 60 vuotta vanhalla filmikameralla kuvatut, käsittelemättömät valokuvat. Sekä maalaustyyli että kuvausmetodi on valittu tukemaan ajatusta autenttisista, kannattelevista hetkistä, jotka jättämällään jäljellä tekevät meistä meidät.

Näyttelyssä sekoittuu monella eri tasolla mennyt ja tuleva, juuret ja niistä kasvava elämä. MOMENTS on maljan nosto lämpimälle, täyteläiselle elämälle.

Mari Waegelein on Pekka Halosen Akatemiasta vuonna 2009 valmistunut valokuvaaja ja kuvataiteilija. Päätyökseen taiteilija toimii renessanssinaisen tavoin monipuolisesti valokuvaajana – lisätietoa hänestä löydät osoitteesta www.mariwaegelein.com.


LATAA TIEDOSTOJA

Galleria Saima