REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy

Kutsu: Minja Kautiaisen näyttelyn avajaiset ja Jukka Sakin kirjanjulkistus

Wanhan Rautakaupan galleria LA 2.3. klo 14–16

Minja Kautiainen: Alussa oli -näyttely

”Kaikki alkoi halustani pitää välivuosi. Keväällä 2016 löysin mainoksen Kymenlaakson opiston sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjasta. Syksyllä istuin jo Inkeroisissa koulun penkillä. Sarjakuvaopintojen lisäksi maalasin, tein taidegrafiikkaa ja graafista suunnittelua. Samalla tuli suoritettua myös avoimessa ammattikorkeakoulussa kuvataiteiden perusopinnot.

Kun taiteen kirppu pääsi puraisemaan, ei yksi kouluvuosi riittänytkään. Jatkoin kuvataideopintoja Kouvolan seudun ammattiopistossa. Nyt kun ammattiopinnot alkavat olla loppusuoralla, on aika pitää ensimmäinen oma taidenäyttely. Alussa oli -näyttelyssä on tuotantoani opintojen alusta tähän päivään”, kertoo Minja Kautiainen.

Jukka Sakki: Pulmakirja – Aivojumppaa

Kuvittajana Kautiainen otti ensiaskeleen, kun hän sai tehtäväkseen Jukka Sakin Pulmakirjan kuvituksen ja kannet talvella 2019. Kirjassa on pulmia ja tehtäviä, joista osa vaati kuvallisen esityksen. Kirja on anjalalaisen Sakin kolmas kirja ja toinen tehtäväkirja.

 

TERVETULOA!

Musiikkia, pientä tarjoilua

Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan galleria, Myllykoskentie 9, Myllykoski (Kouvola).

Myyntinäyttely on avoinna 2.–31.3.2019 ma–to klo 12–18, pe klo 11–16.

Lisätiedot ja teosten myynti info@reunalla.fi, puh. 040 578 8049. Pulmakirjan julkistushinta 10 e (16,90), Jukka Sakin vitsikirja 5 e.


LATAA TIEDOSTOJA

REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy