Galleria Saima

Kutsu: Nyt saat luvan vain nauttia!

Syksyn Galleria Saimassa aloittavat taiteilijat Elina Laurinen ja Elvi Rangell yhteisnäyttelyllään LUPA NAUTTIA.

He toivovat, että pysähdyt hetkeksi ja saat kiinni siitä ilosta ja tasapainon tunteesta, mikä heillä on ollut näyttelyn teoksia maalatessa.

Tervetuloa!

21.8. – 8.9.2019
LUPA NAUTTIA

Elina Laurinen ja Elvi Rangell
maalauksia

Galleria Saima
Neitsytpolku 9, 00140 Helsinki
Avoinna näyttelyaikoina ke-pe klo 11-17 ja la-su klo 12-16

Lisätietoja:
0405411742 Lea Karttunen, galleristi
galleriasaima.lea@mkv.fi

PS.
Taiteiden yön tapahtumana Saimassa on näyttelyn ripustus klo 17-19. Jos sinua kiinnostaa tulla silloin tapaamaan taiteilijoita, niin ilmoitathan tulostasi yllä olevaan s-postiin. Kiitos.

Molemmat taiteilijat ovat ennen kaikkea taidemaalareita, jotka rakastavat yli kaiken värejä, niiden sekoittamista ja jopa niiden tuoksua. Mieluiten he molemmat maalaavat öljyväreillä kankaalle.

Elinan maalausten keskeisiä piirteitä ovat täyttyvät pinnat, rytmi, toisto ja kerroksellisuus. Teemojen laveudesta johtuen hän tekee usein teossarjoja, joihin syntyy uusia osia usean vuoden ajan.

Elvi maalaa usein vuorotellen kerroksellisia töitä ja voimakkaita, muutamalla värillä tehtyjä töitä. Usein maalauksissani on myös piilotettua todellisuutta, lisää Rangell.

Elvi kuvaa maalaamistaan voimakkaaksi, luovaksi prosessiksi, jonka lopputulosta ei aina tiedä etukäteen, kun taas Elina voi toteuttaa pohdiskelun kautta valjenneita ideoita, jos ne ovat tarpeeksi kiinnostavia maalattavaksi.

Heidän ystävyytensä alkoi opiskeluaikana ja tänä päivänä he jakavat työhuoneen Lehtisaaressa. Nautimme yhdessä työskentelystä ja taiteen tekeminen on meille molemmille intohimo ja elämän kantava voima, kertovat taiteilijat yhteen ääneen. Vaikka teemme hyvinkin erilaista taidetta, niin yhteistä on se, miten teemme, he jatkavat.

LUPA NAUTTIA on Elina Laurisen ja Elvi Rangellin toinen yhteinen näyttely.

Tule, pysähdy ja nauti!


LATAA TIEDOSTOJA  • Elina Laurinen, The Carnival, 120x132, öljy, 2019
    Lataa kuva

  • Elvi Rangell, Iirikset, 102x112, öljy kankaalle, 2019
    Lataa kuvaGalleria Saima