REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy

Kutsu: Tervetuloa Jaakko Riihimaan ja John Fagerholmin elämäkertateoksen Antero Jakoila – kitaristi (Reuna) julkistustilaisuuteen Oodin Kirjataivaaseen!

KUTSU

Aika: ke 22.5. klo 18-19

Paikka: Keskustakirjasto Oodi, Helsinki, Kirjataivas 3. krs

Tervetuloa Jaakko Riihimaan ja John Fagerholmin elämäkertateoksen Antero Jakoila – kitaristi (Reuna) julkistustilaisuuteen Oodin Kirjataivaaseen!  

Antero Jakoila on intohimoisesti soittoonsa suhtautuva muusikko ja musiikintekijöiden luottomies yli 50 vuoden ajalta. Hän on yksi Suomi-rockin suurista nimistä, mutta myös yksi suurista tuntemattomista. Luonnehdintaan ”muusikoiden muusikko” voi hyvällä syyllä yhtyä. Jos olet koskaan kuullut esimerkiksi kappaleita Paratiisi, Lumi teki enkelin eteiseen, Fiilaten ja höyläten, Ajetaan tandemilla, Daa-da-daa-da tai La dolce vita, olet kuullut Jakoilaa leipätyössään.

Elämäkerrassa esiintyy Jakoila lukemattomissa rooleissaan: studio- ja keikkamuusikkona, kitaravirtuoosina ja tuottajana. Kirjan huikea henkilöhakemisto kertoo, että kyseessä on suomalaisen kitarismin kuka kukin on -opas.

Kirjaesittelyn lisäksi tapahtumassa kuullaan Antero Jakoilaa. Kitaramaestron kanssa musisoivat Mikko Helenius (bandoneon – piano) ja Mauri Saarikoski (viulu).

 

Lisätiedot: REUNA-kustantamo, Tarja Tornaeus, puh. 0500 610762, tarja.tornaeus@reunalla.fi
REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy