Galleria Saima

Kutsu: Tule ja koe Galleria Saimassa Katja Sutisnan mielenkiintoiset ”luontomuotokuvat”

Tule ja koe Galleria Saimassa Katja Sutisnan mielenkiintoiset ”luontomuotokuvat”, mitkä kuvaavat LUONNON MONINAISTA IHMETTÄ JA HAURAUTTA

Katja Sutisna
HAURAS
24.4. – 12.5.2019
maalauksia

Galleria Saima
Neitsytpolku 9
00140 Helsinki

Avoinna näyttelyaikoina ke-pe klo 11-17 ja la-su klo 12-16

Tervetuloa!

Lisätietoja: Lea Karttunen 0405411742

Huhtikuun loppupuolella Galleria Saimassa avautuu KATJA SUTISNAN näyttely HAURAS. Se on puheenvuoro Suomen luonnon HAURAUDEN puolesta.

Katja Sutisna on helsinkiläinen taidemaalari, joka viimeiset vuodet on etsinyt inspiraatiotaan niistä harvoista uusmaalaisista vanhoista metsistä, joita vielä on jäljellä suojelun ansiosta. Luontoon hän lähtee löytöretkeilijän asenteella ja ilahtuu aina, kun näkee jotain erityistä, kuten vaikkapa sienihengitystä, erilaisia limasieniä,
kirkkaan oranssia jäkälää, kääpiä eri väreissä. Katja kuvaa usein näkemiään ja kokemiaan luonnon salaisuuksia ja ihmeitä. Kuvista ja omista mielikuvista hän koostaa ideoita maalauspohjille. Maalauksillaan hän haluaa näyttää katsojalle sen mystisen ja monimuotoisen maailman, mitä kaikkea vanhoista metsistä on mahdollista vielä löytää.

Taiteilijana Katja Sutisna on pitkän tien kulkija.

Hänelle on karttunut monipuolinen koulutuspohja. Hänellä on kolme tutkintoa taiteenalueelta: Artesaanitutkinto 1995, Taidekoulu Maa 2005, ja Vapaa Taidekoulu 2018. Lisäksi ammattikursseja: kuvanveisto, grafiikka, keramiikka, maalaus (eri tekniikat)

Katja Sutisna on Suomen Taidemaalariliiton kokelasjäsen.


LATAA TIEDOSTOJA

Galleria Saima