KVVY Tutkimus Oy

Radiojuttu: Lammas on tutkittu ja turvallinen pääsiäisherkku – kunhan muistaa oikean käsittelyn

Pääsiäispöydässä tarjottava lammas on ennen herkuttelua kulkenut pitkän laadunvalvontamatkan. Elintarvikkeiden käyttöturvallisuuteen voi jokainen meistä myös itse vaikuttaa paljon.

”Hyvin hoidettu hygieniaketju lampolasta kauppaan ei riitä, jos tuotetta ei kotona osata käsitellä oikein”, kertoo mikrobiologi Meija Kivisaari KVVY Tutkimuksesta. Haastattelussa hän vinkkaa niksit pääsiäislampaan ja lihatuotteiden oikeanlaiseen käsittelyyn kotona.

Haastattelusta on editoitu noin 3 ja 5 minuutin pituiset radiojutut. Ne ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa sekä editoitavissa.

Toimittajana on Leena Piirto.

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä KVVY Tutkimuksen kanssa.


LATAA TIEDOSTOJA





KVVY Tutkimus Oy