Hoas

Radiojuttu: Tähtiluokitusjärjestelmä auttaa opiskelijoita löytämään mieluisan opiskelija-asunnon

 

Opintojen perässä muutetaan usein toiselle paikkakunnalle. Jos uusi opiskelupaikkakunta ei ole tuttu, asunnon etsiminen voi olla hankalaa. Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas otti käyttöön hotellien varaussivustoilta tutun tähtiluokitusjärjestelmän, joka perustuu asukkaiden antamiin arvioihin. Tähtien lisäksi asukkaat kertovat asunnoista myös sanallisin arvioin.

Miten tähtiluokitusjärjestelmä on kehitetty, ja miten sen uskotaan auttavan opiskelijoita? Entä mitä opiskelijoiden on ylipäätään tärkeä ottaa huomioon mieluisaa opiskelija-asuntoa etsiessään ja sitä vuokratessaan?

Hoasin asiakkuusjohtaja Riitta Pulkka kertoo hiljattain kehitetystä tähtiluokitusjärjestelmästä. Hän valottaa myös asuntomarkkinoiden tilannetta opiskelijan näkökulmasta.

Toimittajana on Sanna Ala-Seppälä.

Radiohaastattelusta on saatavana valmiiksi editoidut, noin 3 ja 5 minuutin mittaiset jutut. Jutut ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa ja editoitavissa.

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Hoasin kanssa.

 

 

 


LATAA TIEDOSTOJA

HoasJULKAISIJAN UUSIMMAT

07:00 13.12.2017 Artikkeli: Yhä useampi suorittaa opintoja etänä – etäopiskelutiloja rakennetaan nyt opiskelija-asuntoihin