Hoidavatsaasi.fi

Hoidavatsaasi.fi sivusto tarjoaa maksutonta apua jokaiselle vatsa- ja suolistovaivoista kärsivälle

 Suomessa tulehduksellisista suolistosairauksista kärsii jo noin 50 000 suomalaista. Uusi ilmainen sivusto antaa vatsan ja suoliston ongelmista kärsiville ihmisille elintapaneuvojen ja ravitsemusohjeiden muodossa konkreettisia työkaluja oman elimistön tilan korjaamiseen. Lisäksi sivusto tarjoaa vertaistukea esittelemällä kahdenkymmenen vatsa- ja suolistovaivoista kärsivien ihmisten kokemuksia ja selviytymistarinoita.

Ravintovalmentajat Sami Sundvik ja Teemu Eloranta ovat tuottaneet sivuston elintapaneuvot ja ravitsemusohjeet. Verkkosivustolla on muun muassa perustajien koostama 1,5 h kestävä video, jolla he käsittelevät yleisimpiä syitä vatsan ja suoliston ongelmiin sekä antavat neuvoja vatsan hyvinvointiin.

”Sivuston idea lähti yksinkertaisesti siitä, että aivan liian moni ihminen on yksin näiden ongelmien kanssa, eikä välttämättä saa esimerkiksi lääkäristä mitään muuta apua kuin toivottoman diagnoosin, kasan lääkkeitä ja leikkauksen, jos huonosti käy”, ravintovalmentaja Sami Sundvik kertoo.

Perustajat halusivat jakaa tietotaitoa kaikille kiinnostuneille ihmisille ilmaiseksi, sillä verkossa se on mahdollista. Tavoitteena on, että video tavoittaisi ainakin 100 000 näistä ongelmista kärsivää ihmistä.

”Me tiedämme, että ruokavaliolla ja muilla elämäntapamuutoksilla voi jokaisessa tapauksessa auttaa ainakin vähän”, Sundvik kertoo.

Vaikka Hoidavatsaasi.fi verkkosivusto ei takaa ohjeiden parantavan kaikkia sairauksia tai ongelmia, se lupaa näistä ohjeista olevan kuitenkin merkittävästi apua monelle. Sivustolta löytyy tarvittaessa myös osaavien ravintovalmentajien yhteystiedot.

Erilaiset vatsan ja suoliston vaivat ovat jatkuvasti lisääntyvä ongelma Suomessa – tulehduksellisista suolistosairauksista kärsii jo noin 50 000 suomalaista ja muut lievemmät ongelmat koskettavat satoja tuhansia suomalaisia.
 

Lisätietoja:

Sami Sundvik
ravintovalmentaja
p. 044 2403573

www.hoidavatsaasi.fi
Hoidavatsaasi.fi