K1 Katsastusasema avasi toimipisteen Vantaan Kaivokselaan  

 

K1 Katsastus laajentaa aktiivisesti toimintaansa Suomessa. Yritys avasi nyt uuden toimipisteen Kaivokselan Bilian yhteyteen.

K1 Katsastus Oy on kasvanut tänä vuonna jo usealla uudella asemalla. Syyskuussa on avattu asemat jo muun muassa Alavudelle ja Ouluun, nyt vuorossa on Vantaan Kaivoksela.

– Mahtavaa, että pääsemme laajentumaan ja tekemään yhteistyötä ammattilaisten kanssa. Bilian kanssa tehtävän yhteistyömme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia palveluja helposti ja laadukkaasti, mikä on tärkeä osa strategiaamme, kertoo K1 Katsastuksen maajohtaja Per V. Rasmussen.

Kevyelle kalustolle tarkoitettu katsastusasema sijaitsee Bilia Kaivokselan yhteydessä.

– Toivotamme K1 Katsastuksen lämpimästi tervetulleeksi Kaivokselaan. Biliassa tavoitteenamme on tarjota laadukkaiden autojen lisäksi asiantuntevaa palvelua kaikissa auton omistamiseen liittyvissä asioissa. K1 Katsastuksen palveluiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempia palveluita, sanoo Bilian toimitusjohtaja Mats Lille.

K1 Katsastus panostaa asiakaspalveluun ja asiakkaiden tyytyväisyyteen tekemällä asioinnista mahdollisimman helppoa muun muassa katsastusaikojen verkkoajanvarausjärjestelmän avulla.

– Haluamme katsastuksen olevan mahdollisimman jouhevaa ja helppoa asiakkaillemme. Kaivokselan asema sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, joten sinne on myös helppo tulla.

K1 Katsastuksen työtä ohjaavat sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä, tekninen tuki, ketjulle räätälöity katsastusohjelmisto ja tietotekniikan hyväksikäyttö. Maajohtaja Rasmussen haluaa kuitenkin nostaa palvelukulttuurin keskeiseksi tekijäksi yrityksen toiminnassa.

– Tänä päivänä asiakaskokemus on entistä suurempi tekijä palveluja valitessa. Me haluamme olla edistämässä asiakkaillemme entistä parempaa palvelua; sellaista, josta meidät muistetaan ja tunnistetaan.

Yli 60 asemallaan K1 Katsastus on yksi suurimmista alan yrityksistä Suomessa. Lähivuosien suunnitelmissa on jatkaa hallittua kasvua.

– Toimimme valtakunnallisesti ja huolehdimme siitä, että mahdollisimman monella paikkakunnalla olisi ainakin yksi K1 Katsastuksen asema. Kasvamme ja laajennamme, mutta teemme sen harkitusti yksi asema kerrallaan, toteaa Rasmussen.

***

K1 Katsastus Kaivoksela

Vetotie 2, Vantaa

Asema palvelee klo 8.30–17.00 arkisin

Varaukset verkosta tai puhelimitse

 

Lisätiedot:

Markkinointijohtaja Ville Rutanen

Puh. 040 159 0317, ville.rutanen(at)k1katsastus.fi

***

 

K1 Katsastus on valtakunnallisesti toimiva katsastusasema, jolla on yli 60 asemaa Suomessa ja henkilöstöä 165. Yrityksen asemilla katsastetaan vuosittain yli 300 000 autoa.

K1 Katsastus on osa espanjalaista Applus+-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista katsastusalan, testauksen ja sertifiointitoimijoista. Applus+ työllistää 20 700 työntekijää ja sillä on toimintaa yli 70 maassa. Katsastuksia hoitava Applus+ Automotive huolehtii yli 15 miljoonan auton katsastuksesta Euroopassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa.

 

 


LATAA TIEDOSTOJA