K1 Katsastusasema avasi toisen aseman Ouluun

K1 Katsastus laajentaa toimintaansa Suomessa. Oulun alueelle avattu toinen K1-katsastusasema on viimeisin yrityksen avaama asema tänä vuonna.

K1 Katsastus Oy on kasvanut tänä vuonna jo usealla uudella asemalla. Syyskuun puolivälissä avattu katsastusasema sijaitsee Alppilan alueella Oulun pohjoispuolella.

– Olemme iloisia, että saamme Ouluun jo toisen K1-ketjuun kuuluvan katsastusaseman. Sitä kautta voimme nyt palvella sekä Oulun Limingantullin alueen että Alppilan alueiden asiakkaita, kertoo K1 Katsastuksen maajohtaja Per V. Rasmussen.

Alppilan katsastusaseman yhteydessä sijaitsee myös autokorjaamo eli asiakas saa halutessaan autolleen myös korjauspalvelua. Alppilaan voi tilata jo saman tien katsastusaikoja K1 Katsastuksen verkkovarausjärjestelmästä. Yritys lupaa tarjota myös hiljaisten aikojen katsastushintoja sekä joustavaa asiakaspalvelua.

– Haluamme katsastuksen olevan mahdollisimman jouhevaa ja helppoa asiakkaillemme. Alppilan asemalta asiakas saa taatusti luotettavaa palvelua. Asema on kevyen kaluston asema ja vieressä sijaitsee myös paikallisille tuttu Atoy Autohuollon korjaamo.

K1 Katsastuksen työtä ohjaavat sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä, tekninen tuki, ketjulle räätälöity katsastusohjelmisto ja tietotekniikan hyväksikäyttö. Maajohtaja Rasmussen haluaa kuitenkin nostaa palvelukulttuurin keskeiseksi tekijäksi yrityksen toiminnassa.

– Tänä päivänä asiakaskokemus on entistä suurempi tekijä palveluja valitessa. Me haluamme olla edistämässä asiakkaillemme entistä parempaa palvelua; sellaista, josta meidät muistetaan ja tunnistetaan. Tämän toimintamallin tuomme entistä voimakkaammin myös Oulun asemalle.

Yli 60 asemallaan K1 Katsastus on yksi isoimmista alan yrityksistä Suomessa. Lähivuosien suunnitelmissa on jatkaa hallittua kasvua.

– Toimimme valtakunnallisesti ja huolehdimme siitä, että mahdollisimman monella paikkakunnalla olisi ainakin yksi K1 Katsastuksen asema. Kasvamme ja laajennamme, mutta teemme sen harkitusti yksi asema kerrallaan, toteaa Rasmussen.

***

K1 Katsastus, Tukkimiehentie 1, Oulu

Asema palvelee klo 8.30–16.30 arkisin

Varaukset verkosta tai puhelimitse

Lisätiedot:

Markkinointijohtaja Ville Rutanen

Puh. 040 159 0317, ville.rutanen(at)k1katsastus.fi

***

K1 Katsastus on valtakunnallisesti toimiva katsastusasema, jolla on yli 60 asemaa Suomessa ja henkilöstöä 165. Yrityksen asemilla katsastetaan vuosittain yli 300 000 autoa.

K1 Katsastus on osa espanjalaista Applus+-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista katsastusalan, testauksen ja sertifiointitoimijoista. Applus+ työllistää 20 700 työntekijää ja sillä on toimintaa yli 70 maassa. Katsastuksia hoitava Applus+ Automotive huolehtii yli 15 miljoonan auton katsastuksesta Euroopassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa.

 

 


LATAA TIEDOSTOJA