Menevä Oy

Menevä Taksipalvelu ryhtyi kumppaniksi yli miljoona kyytiä välittävän operaattorin kanssa ja laajenee nyt 15 kaupungin verkostoksi

1.7.2018 voimaan astunut taksialan uudistus on saanut monta toimijaa panostamaan omaan tilauspalveluun ja kilpailu kyydeistä käy kiivaana. Menevä Oy on oman applikaation rinnalle rakentanut kumppanuusverkoston ja franchising-mallin, joka tarjoaa kasvumahdollisuuksia alan yrityksille, valmiin yrittäjämallin kuljettajille sekä helpon tavan lisäansioihin omalla autolla.

Monien pelko toimialan tulevaisuudesta on osoittautunut turhaksi. Perheomisteisessa Menevä Oy:ssä rakennetaan koko maan kattavaa verkostoa. Menevän tavoitteena on avata mahdollisuuksia parempaan palveluun, korkeampaan ansiotasoon ja helpompaan taksin tilaamiseen. Menevä Taksipalvelu tavoittelee joukkoonsa elo-syyskuun tapahtumakiertueella merkittävän määrän alan toimijoita kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

– Taksialan murros avaa paljon mahdollisuuksia ja kehittyä, esimerkiksi Menevän toiminta laajeni pääkaupunkiseudulta Lahteen heti lakimuutoksen yhteydessä. Kasvava kysyntä luo tilaa uusille toimintamalleille ja palveluntarjoajille ja lisäksi alalle syntyy nyt paljon työpaikkoja esimerkiksi taksinkuljettajille taksiautoilijoiden eläköityessä, toteaa Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Menevä Oy on sopinut yhteistyökumppanuuksia jo muun muassa maamme suurimpien hotelliketjujen kanssa. Sokos Hotels- ja Scandic -hotelliketjuihin kuuluvien hotellien tilaamat taksikyydit palvellaan jatkossa Menevä-perheen kuljettajien toimesta. Kesän aikana Menevä on solminut yhteistyön 020202 Palvelun kanssa joka välitti valtakunnallisesti viime vuonna jo yli miljoona taksimatkaa, kysynnän ollessa kovassa kasvussa.

– Nyt jos koskaan kysytään mistä taksin saa, eikä asiakas enää halua ohjausta seuraavaan palveluun vaan kyyti pitää löytyä nopeasti ja helposti. Tähän tunnettu 02-numeropalvelu sopii hyvin, Halminen jatkaa.

Menevä on rakentanut valmiit kumppanuusmallit yrittäjille, kuljettajille sekä alalle haluaville.

– Niillä voidaan luoda paras mahdollinen palvelu asiakkaalle, joka päättää lopuksi kenen kyytiin hän haluaa. Asiakkaille hinta ei ole ainoa tekijä, myös helppous, hyvin rakennettu ja luotettava brändi vaikuttavat päätökseen, Halminen muistuttaa.

Taksialan infotilaisuuksien kiertue jalkautuu 15 kaupunkiin, sopii myös muille yrittäjille ja kuljettajiksi halajaville

Taksialan vapautumisen myötä kuljettajaksi ryhtyminen on helppoa sekä uusien taksiliikennelupien saaminen ja yritystoiminnan aloittaminen on nykyisin helpompaa kuin aikaisemmin.

– Meidän näkemyksemme on, että yrittäjäksi lähteminen on kannattavaa vaikka osa-aikaisestikin muun liiketoiminnan ohella tai lisäansion hankkimiseksi, meillä on tähän myös toimiva malli jo olemassa, toteaa Halminen. Menevä lupaa antaa yrittäjilleen täyden tuen ja auttaa yrittäjää myös rekrytoinnissa, jotta yrittäjillä on halu kasvattaa yritystään.

Elo- ja syyskuun aikana Tuomo Halminen kiertää asiantuntijoidensa kanssa 18 kaupunkia ympäri Suomea kertoen muutoksen hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista.

Kiertueella mukana olevat kaupungit ovat pääkaupunkiseudun lisäksi: Tampere, Vaasa, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Mikkeli, Lappeenranta, Turku, Pori, Seinäjoki, Tampere, Hämeenlinna, Rovaniemi ja Oulu.

Tapahtumien lisätiedot: https://www.meneva.fi/fi/ajankohtaista/tervetuloa-taksialan-infotilaisuuteen

Lisätiedot:

Tuomo Halminen
Toimitusjohtaja
tuomo@meneva.fi
+358 50 520 8706

Menevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva 40-vuotias taksialan perheyritys. Menevä on tarjonnut vuoden vaihteesta lähtien taksia palkkatyönä ajaneille mahdollisuutta ryhtyä itse yrittäjäksi. Menevä tarjoaa taksiyrittäjille mahdollisuuden laajentaa taksitoimintaansa yrityksen sateenvarjon alla tarjoamalla valmiin brändin, tilauksia, myynti- ja markkinointiapua, 24/7/365 toimivan tilauskeskuksen sekä markkinoiden parhaan tilausvälitysjärjestelmän.

 


LATAA TIEDOSTOJA

Menevä Oy