REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy

Merja Naroman näyttely 19.8.–13.9.2019: Mielenrauhaa merestä ja puutarhasta

Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan galleriassa avautuu 19.8. viheraluemestari Merja Naroman näyttely, jossa on esillä aivan uusien töiden lisäksi aiempia näyttelyn teemoihin, mereen ja puutarhaan, liittyviä töitä.

Vesi ja luonto ovat kautta aikojen olleet tärkeitä mielenrauhan ja tyytyväisyyden lähteitä. Parhaimmillaan puhuttelevan, luonnonläheisen teoksen näkeminen aloittaa aamun hyvissä merkeissä ja iltaisin näkymä rauhoittaa.

”Yhdistän töissäni käsittelemättömiin valokuviin akryylimaalausta ja erilaisia tehosteita, kuten lasimurskaa ja hiekkaa. Työni ovat muokattua todellisuutta, joka on siirretty kanvasille”, kertoo Merja Naroma.

Näyttelytilan alagalleriassa on myös ”taiteilijan siivouspäivän antia” eli ateljeen uumenista töitä edulliseen hintaan. Kaikki työt näyttelyssä ovat myytävänä. Lisäksi Naroman uusi kirja ”Puutarhatuliaisia – ulkomailta ideoita omaan pihaan” on Reunan kirjakaupassa tarjouksessa 25 euroa (ovh 36,90).
Näyttely on avoinna ma–to klo 12–18, pe klo 11–16. Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan galleria, Myllykoskentie 9, Myllykoski (Kouvola). Reunan kirjakauppa ja kirjakahvila palvelee samoina aikoina.

Lisätiedot puh. 040 578 8049, info@reunalla.fi

 


LATAA TIEDOSTOJA

REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy